Jump to content

Bűnügyi krónikák

2021. 06. 03. 12:04

Érezted már azt, hogy egy krimi regény vagy épp a sorozat főszereplője csak azért se teszi meg a magától értetődő logikai következtetést? Szerinted lazán leköröznél egy Horatio Caine-t vagy akár magát Sherlock Holmes-t is?

 

Nos, végre eljött a lehetőség, hogy nagyban bizonyíts, mivel a Bűnügyi krónikák (ami külföldön Chronicles of Crime címen fut), a legtöbb bűnügyi játékkal ellentétben teljes egészében a te kezedben hagyja a hat (egy betanító és öt teljes) bűn felgöngyölítésének a feladatát!

A játékban helyszínek, karakterek és bizonyítékkártyák között kell turkálni a választ keresve, de ezek nem holmi élettelen lapkák, hanem élő, lélegző, pezsgő alkotóelemei a kalandnak! Körbe akarsz nézni a bűntett helyszínén? Csak tessék! Ki akarsz kérdezni pár tanút? Reménykedj, hogy épp ott találhatók, ahol gondolnád. A játék minden alkotóeleme titkos mélységeket rejt, amit egy különleges eszközzel: a telefonoddal fedezhetsz fel.

Bizony, a játékhoz egy önálló, letölthető applikáció is jár, amelynek segítségével szó szerint beugorhatunk egy bűntényektől és összeesküvésektől hemzsegő világba.
Izgalmasnak hangzik? Akkor ne maradj le 2019-ben a Bűnügyik krónikák új, magyar kiadásáról!

(Forrás: gemklub.hu / kép: pixabay.com)