Jump to content

Újra csatába szállhatsz

2021. 08. 12. 06:52

Nem volt egyszerű lelépni a Rettegett Királynőtől, pláne, a hatalmát adó relikviáival a tarisznyátok mélyén, de valahogy mégis összehoztátok! Elmenekültetek, és meghúztátok magatokat az Ősi királyok erődjében. Bár még ki sem lihegtétek magatokat, de a boszorkány bosszúja máris utolért titeket. Szörny hordák bőszült üvöltését hozza felétek a szél: Az ostrom megkezdődött!

Antoine Bauza modern kooperatív klasszikusa: a Ghost Stories újracsiszolt szabályokkal, és új hősi fantasy köntöst öltve kerülhet idén az asztalotokra!

A játékosok egy háromszor-hármas „táblán” mozogva néznek szembe a négy irányból érkező veszedelemmel. A céljuk, egyrészről, hogy túléljék a horda ostromát, illetve, hogy még azelőtt legyőzzék a sereget kísérő hadurat, hogy az erőd harmada a gonosz befolyása alá kerülne.

Egy játékos a körében az erőd különböző képességű területei között mozoghat és ezzel aktiválhatja azokat; használhatja a különleges felszereléseit; vagy kezébe veheti a dobókockákat és szembenézhet a szörnyek sokaságával.

Ha úgy gondolod, hogy a Helm-szurdoki csata piskóta volt, és te párszázezer büdös kis orkocskánál komolyabb sereget is fel tudnál tartani harmad magaddal, emeld magasba a lobogót, fújd a kürtöt, és bizonyíts Az utolsó erődben!

(Forrás: gemklub.hu / kép: pixabay.com)